{{Message}}

Sårbehandling

Mediq Norge er en ledende leverandør av medisinsk forbruksmateriell og helsepleieprodukter.
Vi samarbeider med mange kjente leverandører, og har en bred portefølje av kvalitetsprodukter innen sårbehandling. Vi har også eksklusivitet på flere merkevarer og produkter.

Visste du at Mediq Norge er eneste leverandør på markedet i Norge som leverer skumbandasje med tilsatt Ibuprofen (Ibux) til smertefulle sår? Eller Granulox hemoglobinspray som skal tilfører oksygen til sår med dårlig blodsirkulasjon og dermed akselerere sårtilheling? Eller KCI produkter fra Acelity til undertrykksbehandling av sår? Vi har et stort, bredt og innovativt produktsortiment for alle typer sår! 
Hos Mediq jobber det ansatte med både formell og klinisk fagkunnskap, og kompetanse til å gi råd og veiledning for valg av riktig produkt og løsninger for sårbehandling. Vår fagkunnskap og kompetanse følger moderne sårbehandlingsprinsipper, i tråd med internasjonale og nasjonale retningslinjer.

Mediq holder til i 16 land og har også sin egen merkevare innen sårbehandling under navnet Klinion. Ved å bygge markedsandeler for våre egne merker, gir vi våre kunder flere og bedre alternativer.

Les mer om Klinion sårbehandlingsprodukter her