Mediq Norge AS har i over 100 år vært en ledende leverandør av medisinsk forbruksmateriell til norsk helsevesen.
Vi betjener sykehus, private klinikker, legekontor og direkte til privatpersoner. Mediq Norge AS er også en betydelig leverandør av utstyr til det norske Forsvaret. Mediq er et internasjonalt firma som finnes i 12 europeiske land og har en ledende posisjon som leverandør av medisinsk utstyr og tjenester. Vårt hovedkontor ligger i De Meern, Nederland. Vår visjon er at vi gjennom faglig kompetanse og rådgivning skal være den foretrukne samarbeidspartner og leverandør for våre kunder.

Til nyopprettet stilling søker vi

Salgskonsulent – Oppland og Hedmark

Mediq har ambisjon om å være en ledende aktør innen formidling av utstyr og kompetanse knyttet til stomi, inkontinens og ernæring. Vi søker derfor etter Salgskonsulent for å forsterke vår representasjon i Oppland og Hedmark. Som Salgskonsulent skal du drive operativt salg, samt veilede og drive opplæring mot kunder i eget distrikt. Du vil være en del av et landsdekkende salgsteam og rapportere til salgssjef. 

Dine egenskaper preges av at du motiveres av salg og resultater. Du er en god relasjonsbygger, trives med prøve nye ting og har stor gjennomføringsevne.

Du har 
Utdannelse som sykepleier eller annen relevant helsefaglig utdannelse
Salgserfaring
Erfaring med stomi, inkontinens eller ernæring 

Vi tilbyr deg personlig utvikling innen fagfeltet og konkurransedyktige betingelser. Ønsket bosted er Hedmark/Oppland. Du vil jobbe ut fra hjemmekontor. 

Vil du vite mer om stillingen ta kontakt med Salgssjef Mona Eriksen, mobil 991 04 833. Søknad og CV sendes på mail til aslaugmarie.ringstad@mediq.com. Søknader behandles fortløpende.